Songs rtv+dukagjini

Thumbnail

Personale - Mysafir: Fatmir Sejdiu - 18.01.2019

Personale - Mysafir: Fatmir Sejdiu - 18.01.2019.
Thumbnail

Histori Suksesi - Enver Petrovci 17.1.2019

Radio Televizioni Dukagjini.
Thumbnail

Dosja Historike - 18.01.2019

Dosja Historike - 18.01.2019.
Thumbnail

Debat Plus – (Pa)qartësia e LDK-së? - 18.01.2019

Debat Plus – (Pa)qartësia e LDK-së? - 18.01.2019.
Thumbnail

Intervista PasDite 18 Janar 2019, Alban Muja - Artist

Është artisti vizual dhe regjisori Alban Muja, i cili nuk ka muaj të vitit që nuk është i ...
Thumbnail

Banorët e lagjës "Edmond Hoxha" në Pejë, tash e sa kohë pa ndriçim

Radio Televizioni Dukagjini.
Thumbnail

Afrim Zabeli, piloti i parë i Ushtrisë së Kosovës

Radio Televizioni Dukagjini.
Thumbnail

Shkarkohet nga detyra drejtori i Intenzives, Naim Kuçi

Radio Televizioni Dukagjini.
Thumbnail

Reagime për vizitën e Putinit në Beograd. Veriu i Kosovës me flamuj rus

Radio Televizioni Dukagjini.
Thumbnail

Emisioni “Radar” bën me shtëpi familjen Shkuliqi ne Pejë

Radio Televizioni Dukagjini.
Thumbnail

PasDite: Arti i gdhendjes në dru. Këtë zanat Besart Gashi e mori nga babai i tij

Radio Televizioni Dukagjini.
Thumbnail

SBASHK-u viziton grevistët në Malishevë e Prizren

Radio Televizioni Dukagjini.
Thumbnail

Komuna e Prizrenit inicion idenë për rrugën Prizren - Tetovë

Radio Televizioni Dukagjini.
Thumbnail

PasDite: Erëza Kastrati mahnit me artin realist të bazuar në shpirtëroren

Radio Televizioni Dukagjini.
Thumbnail

PasDite: Lisa Sahatçiu, pianistja 14 vjeçare

Radio Televizioni Dukagjini.